Samos Ucuz Otel Rehberi

Türkiye’ye en yakın Yunan adası olan Samos / Sisam da diğer Yunan adaları gibi ülkemizden hatırı sayılır bir sayıda turist ağırlamaktadır. Seferihisar / Sığacık ve Kuşadası’ndan Samos adasına feribot seferleri gerçekleşmektedir. Samos adası bünyesinde 3 adet uluslararası feribot limanı olup bu limanlar; Vathi, Pythagorion, Karlovasi’dir. Vathi ve Pythagorion limanlarına Kuşadası’ndan, Karlovasi limanına ise Seferihisar / Sığacık’tan seferler yapılmaktadır.

SAMOS’A VİZE GEREKİYOR MU?

Samos Adası’na seyahat etmek için geçerli bir Schengen Vizeniz olması gerekiyor.

Peki, Yunanistan için Schengen Vizesi nasıl alırsınız?

Sorunuzun cevabını burada bulabilirsiniz.

SAMOS ADASI OTEL ÖNERİLERİMİZ:

Çeşitli otel alternatiflerinin bulunduğu adada konaklama yapabileceğiniz ucuz otellerden bir derleme yaptım. Bu derlemeyi;  otellerin kısa bilgileri, limanlara olan mesafe haritaları ile birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

Farklı otel alternatifleri için de buradan faydalanabilirsiniz.

INO VILLAGE HOTEL / 3 Yıldız. www.inovillagehotel.com

Samos şehir merkezine 15 dakika mesafede bulunur. Tüm odalarda minibar, saç kurutma makinası, klima bulunur. Ufak bir havuzu vardır.

KOKKARI BEACH HOTEL / 3 Yıldız. www.kokkaribeach.com

43 oda, 65 Bungalow bulunan otelin tüm odalarında klima, TV, kasa, saç kurutma makinası, buzdolabı, telefon mevcuttur.

LIMNIONAS BAY HOTEL / 3 Yıldız. www.hotel-limnionas-bay-village.com

200 metre uzağında bir plaj olan otel; hem doğa yürüyüşü hem de deniz tatili için ideal bir konumdadır. Havuz kısmında şezlong ücretsiz, plajda ücretlidir. Ücretli kasa, ortak alanda televizyon, ortak alanda ücretsiz wi-fi, ücretsiz otopark imkanları mevcuttur.

VIRGINIA HOTEL SAMOS / 3 Yıldız. www.virginia-hotel-samos.com

Limana 2 kilometre mesafededir. Küçük bir açık havuzu bulunur.Otelin 2,5 kilometre uzağında bir plaj vardır. Ortak kullanım alanlarında; ücretsiz wi-fi , televizyon bulunmaktadır.

HOTEL ANTHEMIS SAMOS / 3 Yıldız. www.samos-apartments.com

Samos şehir merkezine 1 kilometre mesafededir. Açık havuzu bulunur, Gagou Plajı’na 3 dakika yürüme uzaklığındadır. Ortak alanlarda ücretsiz internet erişim sağlar. 12 yaşına kadar olan çocuklar ücretsizdir.

SAMOS BAY HOTEL / 3 Yıldız.  www.samosbay.gr

Gagou plajına 800 metre mesafede bulunur. Yarım pansiyon konaklama imkanı vardır. Otelin önce çıkan özelliklerine göz attığımızda; ücretsiz wi-fi, tüm odalarda klima, deniz manzaralı odalar, saç kurutma makinası, evcil hayvan kabulü ilk göze çarpan imkânlar oluyor.

HOTEL MEROPE / 3 Yıldız.  www.hotelmerope.gr

80 odası bulunan otelin tüm odalarında klima mevcut. Hem büyükler hem de çocuklar için açık havuz var. Ortak alanda televizyon imkanı bulunmakta.

KERKIS BAY HOTEL / 3 Yıldız. www.kerkisbayhotel.com

Otel Marathokambos bölgesinde konumlu olup plaja sadece 50 metre uzaklıktadır. Triple, double, suit şeklinde konaklama imkanı sunan deniz ve kara manzaralı 29 adet odası var, tüm odalarda televizyon ve klima mevcut.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir