Peak Coffee Hub

”Nitelikli Kahve Çekirdekleriyle Hazırlanan Benzersiz Bir Kahve Deneyimi Yaşayın.” mottosu ile yola çıkmış olan ”Peak Coofee Hub” tarihi Sirkeci Garı’nın hemen yanı başında bulunan ve yaklaşık bir yıldır hizmet vermekte olan üçüncü nesil bir kahveci.

”Peak Coffee Hub” Dünya üzerinde süregelen ve ülkemizi de etkisi altına almış kahve zincirleri furyası içinde kendi farklı konsepti ve tatları ile fark yaratma gayretinde olan bir kahve dükkanı. İlk dikkatimi çeken; dışardan bakıldığı zaman mekanın çok renkli görüntüsü.

Fabrikasyon hizmet veren kahve dükkanlarından farklı olarak masaya servis imkanı da mevcut. Free intenet kullanımı olan kafe ayrıca bilgisayar ile iş yapmak isteyenler için  rahat bir ofis ortamı sağlamak adına her türlü imkanı da sunuyor.

Kahve çeşitlerinin yanı sıra bitki çayları ve lezzetli kekleri de tatmanızı tavsiye ederim. Bu bölgede iş için bulunduğunuzda ya da tarihi yarımada dahilinde yapılmış olan  bir gezintiden sonra nefeslenmek ve vakit geçirmek adına ideal bir mekan.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir