Kos Adası Ucuz Otel Rehberi

Kolay ulaşımı ve Türkiye’ye yakınlığı ile halkımızın yaz aylarında oldukça yoğun bir şekilde ziyeret ettiği Yunan adalarının en üst sırasında Kos Adası bulunmaktadır. Bodrum’dan 45 dakika , Turgutreis’ten ise 20 dakika gibi kısa süreler içinde ulaşılabilen Yunanistan’ın Kos Adası Türk turistler için vazgeçilmez bir destinasyon olmuş durumda. 20 dakika içinde başka bir ülkeye gidebilmek muhteşem bir duygu ve gerçekten cezbedici. Kos, uzun soluklu konaklamalar için olduğu kadar günübirlik geziler için de oldukça cazip.

KOS’A VİZE GEREKİYOR MU?

Kos Adası’na seyahat etmek için geçerli bir Schengen Vizeniz olması gerekiyor.

Peki, Yunanistan için Schengen Vizesi nasıl alırsınız?

Sorunuzun cevabını burada bulabilirsiniz.

KOS ADASI OTEL ÖNERİLERİMİZ:

Çeşitli otel alternatiflerinin bulunduğu adada konaklama yapabileceğiniz ucuz otellerden bir derleme yaptım. Bu derlemeyi;  otellerin kısa bilgileri, limana olan mesafe haritaları ile birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

Farklı otel alternatifleri için buradan faydalanabilirsiniz.

PARADISE HOTEL / 2 YILDIZ.

Odalarında; klima, saç kurutma makinası bulunur. Resepsiyonu 24 saat açıktır. Ekstra ücret karşılığında kahvaltı servisi verilmektedir. Kos feribot iskelesine ve kasaba merkezine yürüyüş mesafesindedir.

ANASTASİA HOTEL / 2 YILDIZ. www.anastasiahotelkos.gr

2 binadan oluşan ve farklı tiplerde oda alternatifleri bulunan otel sahile 10 dakika yürüyüş mesafesindedir.

DIMITRIS PARISTA / 2 YILDIZ. www.dimitris-parista.gr

 

Marinaya 2 km, limana 1,5 km, şehir merkezine 450 m mesafede olan otelin 250 metre yakınında bir de plaj bulunmaktadır. Dimitris-Parista  Kos adasında bulabileceğiniz en hesaplı ve merkezi oteller listesinde en üst sıralarda bulunmaktadır.

BRISTOL SEA VIEW HOTELS / 2 YILDIZ.www.bristolseaviewhotel.gr

Kos merkezinde ana sahil yolunda bulunur. Barlar ve restoranlara yürüyüş mesafesindedir. 5 kişiye kadar konaklama imkanı veren klimalı daireleri olup limana ve şehir merkezine yürüme mesafesindedir.

KOS BAY HOTEL / 2 YILDIZ.www.kosbay.com

Yeni Kos limanı’nın tam karşısında bulunur. Sade ama son derece konforlu bir oteldir.24 saat açık resepsiyon, ortak alanda Wi-Fi ve resepsiyonda TV bulunmaktadır. Odalar klimalı olup bazı odalarda TV’de bulunmaktadır. Şehir ve plajlara ulaşmak adına oldukça elverişli bir konumdadır.

FANTASIA HOTEL APARTMENTS / 2 YILDIZ.

Kos merkezindedir. 200 m mesafede plaj bulunur. Konum olarak liman, marina ve gece hayatına kolayca erişimi vardır. Wi-Fi ve ücretsiz otoparkı mevcuttur.

THEONIA HOTEL / 2 YILDIZ.www.theoniahotel.gr

Limana ve şehir merkezine 500 m mesafede bulunan otelin ufak bir açık havuzu da bulunmaktadır. İstek dahilinde ekstra kahvaltı servisi de vardır. Odalarda Klima, TV ve free Wi-Fi, minibar ve balkon bulunur.

CATHERİNE HOTEL / 2 YILDIZ.www.catherinehotel.gr

Odalarda klima, TV, telefon, saç kurutma makinası ve balkon mevcuttur. Resepsiyonu sürekli açık değildir. Ortak alanda İnternet erişimi, kasa ve otoparkı bulunur. Feribot iskelesine 10 dakika yürüyüş mesafesindedir.

 

ZEPHYROS HOTEL / 2 YILDIZ.www.zephyros-hotel.com

Kos sahil şeridinde bulunan otelin çok ufak bir yüzme havuzu da bulunmaktadır. Odalarda saç kurutma makinası, klima bulunmaktadır.

LENAKI APARTMENTS / 2 YILDIZ.www.lenaki.com

Şehir merkezine 15 dakika yürüyüş mesafesinde olup barlar sokağı ve restoranlara yürüyüş mesafesindedir. Lambi Plajı’na ise 1 Km mesafededir.

MARITSA STUDIOS / 1 YILDIZ.

Otopark, kablosuz internet ve 24 saat açık resepsiyonu vardır. Tesis Kamari Koyu’nda bulunmaktadır. Oda temizliği ve çarşaf değişimi haftada 2 kez yapılmaktadır.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir